¡Nova gamma de mobiliari per a la llar Montessori Village!

Realitzats artesanalment amb fustes naturals, són la solució perfecta per a les famílies que busquen la bellesa i el foment de l’autonomia per a les habitacions dels seus petits.

També realitzem comandes per a escoles o ambients educatius per a la primera infància.

Encàrrecs a [email protected]

Cadira Cubo

Cadira Cubo

Realitzada en avet natural

Cants arrodonits

40x30x30

Preu 46 euros

Sillón Doble

Sillón Doble

Butaca realitzat en avet natural

Convertible en escriptori

90x50x15

Preu 113 euros

Rampa + Triangle Pikler

Rampa + Triangle Pikler

Realitzada en avet natural

Rampa amb dues cares: llisa i amb llistons

Rampa 120 × 36 (Llarg-ample)
Triangle 50x50x58 (Alt-ample-profund)

Preu 195 euros

Armari per a roba

Armari per a roba

Armari obert realitzat en avet natural

Inclou barra de penjar en fusta

100x90x24,5

Preu 99 euros

Llit baix

Llit baix

Realitzada en avet natural
122X62X29

Compatible amb matalassos de 120 × 60
Matalàs no inclòs

Preu 145 euros

Estantería Doble

Estantería Doble

Realitzada en avet natural
Cants arrodonides
60x100x40

115 euros

Estantería Senzilla

Estantería Senzilla

Realitzada en avet natural
vores arrodonides
40x100x40

Preu 90 euros

Torre d'Aprenentatge

Torre d'Aprenentatge

Realitzada en avet natural

Inclou un esglaó i diferents altures regulables

85 × 40,5 × 40,5

Preu 150 euros

Pagaments:

El pagament es realitzarà mitjançant transferència bancària, al número de compte ES94 1465 0100 9719 0045 7643 (a nom de MONVIL EXPANSIÓ SL) indicant el nom de l’article i el nom i cognoms del comprador.

Lliurament i / o Enviaments:

Els mobles es podran recollir sense cost addicional a les nostres oficines centrals a: Avda. Europa 4, Parc Empresarial La Moraleja, 28108 Alcobendas (Madrid)

En cas de voler que s’enviï a domicili, hauran de consultar les despeses d’enviament de cada comanda, que inclouran: manipulació logística, franqueig, embalatge i transport. Depenent del nombre de paquets i el volum dels mateixos, l’enviament per a la Península Ibèrica tindrà un cost de al voltant de 15-20 €. Per a les illes o qualsevol altre país consultar.
El termini de lliurament dependrà de si disposem d’estoc de l’article en els nostres magatzems (lliurament immediat) o si calgués produir-lo. En cas d’haver de produir-lo serà d’entre 3 i 5 dies.
El client disposarà de 15 dies per a comprovar la integritat de tots els components de la comanda i comprovar que s’inclou tot el que indica. Passats aquests 15 dies es donarà per acceptat i només s’acceptaran reclamacions per desperfectes de l’enviament, no per un mal ús del moble. En cas de rebre un producte danyat pel transport, hauran de comunicar al transportista immediatament i fer fotografies.

Devolucions:

D’acord amb la legislació vigent, es pot procedir a la devolució de productes, en un termini de 30 dies naturals des de la recepció de la mercaderia.
Tota mercaderia ha de ser retornada, en un termini màxim de 15 dies des que ens comuniqui la seva decisió, amb tots els accessoris que contingui, en perfecte estat i protegida ..
Si l’article ha estat recollit a les nostres oficines d’Alcobendas, s’haurà de retornar a la mateixa direcció. En cas que hagi estat enviat per correu, les despeses de transport originades per la devolució aniran a càrrec de Montessori Village (es recollirà per la nostra agència de transports).
Un cop rebuda la mercaderia i comprovada que està en perfectes condicions, es tramitarà la devolució de l’import o un producte nou de les mateixes característiques, a la seva elecció.