El nostre programa de Comunitat Infantil possibilita als nens d’entre 15 mesos aproximadament a 3 anys d’edat, un camí que convida a l’exploració, en un món creat especialment per a ells.

En aquest ambient d’ordre i simplicitat, cada detall està cuidat per satisfer el ritme d’aprenentatge de l’infant. Les llums i sons, l’alçada del mobiliari, la mida de les cadires, la rutina del dia a dia, ha estat acuradament planejat per satisfer les necessitats dels nens, mentre enforteixen el seu sentit de l’autoestima i un desenvolupament òptim.

El nostre Programa de Comunitat Infantil nen proporciona un ambient segur i educatiu, el que permet la llibertat de moviment dels nens i l’aprenentatge dirigit per l’interès de l’infant.

Els ambients de comunitat infantil són simples i transmeten pau. Els mobles estan fets a mida per als nens facilitant així la independència dels petits. Els materials estan específicament estructurats per satisfer les necessitats dels nens d’aquesta edat, aquestes activitats tenen i faciliten un propòsit real que ajuda a l’enteniment del seu ambient.
Aquest ambient Montessori té com a propòsit desenvolupar al màxim el seu llenguatge i l’adquisició d’hàbits per a la independència i les interaccions socials.

Galería