Montessori Village Maresme (Alella) és una escola trilingüe Montessori per a nens i nenes de 0 a 6 anys.
Les principals característiques d’aquesta pedagogia són acompanyar i respectar els processos individuals de cada ésser humà, afavorint un ambient preparat on el nen pugui moure’s en llibertat, descobrint i explorant cada detall que la vida ens proporciona. Com a escola Montessori autèntica donem als nostres nens i nenes l’oportunitat, el temps i l’espai de ser els protagonistes del seu propi aprenentatge.

Les nostres Guies Montessori certificades ofereixen diferents ambients preparats amb la finalitat de satisfer les necessitats i interessos dels nens desenvolupant al màxim el seu potencial. La nostra escola està distribuïda en diferents espais diàfans, ben il·luminats on tots els materials estan a disposició dels nens. A més, com a principal objectiu del nostre projecte, volem oferir als nens l’oportunitat de gaudir de grans espais exteriors per afavorir el joc i l’exploració lliure, també comptem amb un hort i una àrea de reciclatge i compost per treballar la sensibilització i l’educació ambiental.

Programas

Niu

El programa de Niu acull uns bebès fins als 15 mesos i es desenvolupa dins d’un espai agradable i tranquil que permet explorar amb seguretat.

Comunitat Infantil

El programa de Comunitat Infantil acull nens de 15 a 36 mesos en un ambient ordenat i senzill, preparat per satisfer el seu ritme d’aprenentatge.

Casa de Nens

El nostre programa de Casa de Nens acull nens de 3 a 6 anys d’edat en un espai adaptat a totes les seves necessitats de desenvolupament i creixement.

Summer Camp

En els nostres Campaments de Verano realitzem diferents activitats i tallers per despertar la creativitat, la curiositat i les ganes d'aprendre.

La escuela

Raquel Fuentes. Directora del centro

“El meu canvi es va començar a gestar al ser mare ja que la meva preocupació es va centrar a donar-li a mi fill una bona educació, que respecti els seus ritmes i fomenti la seva autonomia. Així em vaig començar a investigar i vaig conèixer Montessori, començant a aplicar-lo, en la mesura del possible, a casa meva. Veu dia a dia els resultats. Estic feliç de poder dirigir aquesta escola a Alella, basada en Montessori, fomentant en els nens tot el que buscava per a mi fill: autonomia, seguretat en ells mateixos, potenciar al màxim el millor d’ells i permetre’ls adquirir moltíssims coneixements a través del joc i la manipulació “.

Per conèixer més a Raquel Fuentes, pots llegir la seva entrevista aqui

¿Quieres visitar la escuela?

Posa’t en contacte amb nosaltres per sol·licitar una visita a aquest centre i / o rebre el teu dossier informatiu.

El responsable del tractament de les dades personals facilitades en el formulari de contacte és Monvil Expansió SL, qui té un interès legítim en tractar-los amb la finalitat d’atendre les consultes que ens plantegi a través del mateix. En funció de la consulta plantejada és possible que haguem de cedir les seves dades personals a les entitats que integren la Signatura Montessori Village i podran accedir a les seves dades personals dels prestadors de serveis de Montessori Village. Té dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades, així com altres drets, com s’explica en la Política de Privadesa.

Montessori Village
Maresme

Nursery School

  • 615 31 68 92
  • [email protected]
  • Carrer Verdager 6
    08328 Alella, Barcelona
  • Media jornada: 9:00 a 13:00
    Jornada completa: 9:00 a 16:00
    Horario ampliado: 7:30 a 18:00