Montessori Village Maresme és una autèntica escola infantil Montessori homologada per la Generalitat de Catalunya a Barcelona, situada a la zona de Maresme, per a nens de 0 a 6 anys, trilingüe, en anglès. A només quinze minuts de Barcelona.

A la nostra escola a Barcelona, situada a Alella, els nens creixen en un ambient autèntic i enriquidor, junt un meravellós personal, format i dedicat al desenvolupament dels més petits. Les famílies són benvingudes a la nostra acollidora escola, ja que formaran part del projecte des del primer dia creant així, una gran comunitat educativa. Donem molta importància a l’acompanyament emocional i a una adaptació progressiva a l’escola de la mà dels pares i guies, formant la relació entre nen / a, família i escola. La nostra missió és ajudar els nens / es a desenvolupar les seves potencialitats en un ambient preparat únic, respectant els seus ritmes i acompanyant-los d’una manera sana i afectuosa en les seves facetes socials i emocionals.

La nostra escola està ubicada a Carrer Verdaguer 6, al poble d’Alella, donant servei a la zona de Maresme. Estar situats en un poble ens permet estar envoltats de natura i poder gaudir de sortides als voltants i participar en la comunitat. Les nostres aules són espais lluminosos i amplis amb zones de bany adaptades per als nens / es, i gaudim de grans espais exteriors.

Tenim tres ambients preparats: Niu, Comunitat Infantil i Casa de Nens, tots ells amb mobiliari homologat d’alta qualitat, i tots els materials Montessori corresponents al currículum segons l’edat. En els nostres exteriors tenim zona verda, on treballem la psicomotricitat gruixuda a l’aire lliure, patis de terra i hort. Potenciem el joc desestructurat i l’experimentació amb diferents materials.

Explora els programes que oferim i navega per la nostra galeria de fotos. La nostra directora Raquel Fuentes, així com el seu equip us conviden a descobrir l’escola concertant una visita personalitzada, preferiblement al matí, per poder conèixer la nostra escola Montessori en plena activitat. Perquè el que realment ens fa diferents és observar als nens / es a les nostres aules.

 • Edats: Pots formar part del nostre projecte des dels 4 mesos d’edat i fins als 6 anys.
 • Trilingüe en anglès: Des Niu els nens tindran un entorn de parla anglesa que anirà augmentant per les diferents etapes. A partir dels 3 anys, els nens tenen activitats i projectes amb immersió 100% en anglès.
 • Amplis Horaris: Obert des de les 7:30 am a les 18:00, tot l’any, amb opcions de mitja jornada i activitats extraescolars.
 • Activitats extraescolars: Àmplia oferta d’activitats fora de l’horari lectiu
 • Summer Camp: Obert durant el mes de juliol amb una oferta lúdica i divertida per a l’estiu
 • Montessori Starters: Programes Montessori per a pares i fills (seminaris de diverses sessions) per poder conèixer la pedagogia Montessori amb el teu nadó o fill petit, de la mà de les nostres guies certificades.
 • Tallers formació per a pares i educadors
 • Instal·lacions lluminoses i renovades: Àrees segures i lavabos adaptats.
 • Obert el termini d’inscripció durant tot l’any (prèvia disponibilitat de plaça)
 • Acceptem xecs Guarderia
 • Montessori Compass: App per a la comunicació diària amb les famílies

Programas

Niu

El programa de Niu acull uns bebès fins als 15 mesos i es desenvolupa dins d’un espai agradable i tranquil que permet explorar amb seguretat.

Comunitat Infantil

El programa de Comunitat Infantil acull nens de 15 a 36 mesos en un ambient ordenat i senzill, preparat per satisfer el seu ritme d’aprenentatge.

Casa de Nens

El nostre programa de Casa de Nens acull nens de 3 a 6 anys d’edat en un espai adaptat a totes les seves necessitats de desenvolupament i creixement.

Summer Camp

En els nostres Campaments de Verano realitzem diferents activitats i tallers per despertar la creativitat, la curiositat i les ganes d'aprendre.

Talleres

MONTESSORI STARTERS INFANT COMMUNITY

Tallers en família amb nens de 18 a 36 mesos

Dimecres 16:30 a 18

MONTESSORI STARTERS NIU

Tallers en família amb nadons de 4 a 18 mesos

Dijous 16:30 a 18

La escuela

Raquel Fuentes. Directora del centro

“El meu canvi es va començar a gestar al ser mare ja que la meva preocupació es va centrar a donar-li a mi fill una bona educació, que respecti els seus ritmes i fomenti la seva autonomia. Així em vaig començar a investigar i vaig conèixer Montessori, començant a aplicar-lo, en la mesura del possible, a casa meva. Veu dia a dia els resultats. Estic feliç de poder dirigir aquesta escola a Alella, basada en Montessori, fomentant en els nens tot el que buscava per a mi fill: autonomia, seguretat en ells mateixos, potenciar al màxim el millor d’ells i permetre’ls adquirir moltíssims coneixements a través del joc i la manipulació “.

Per conèixer més a Raquel Fuentes, pots llegir la seva entrevista aqui

¿Quieres visitar la escuela?

Posa’t en contacte amb nosaltres per sol·licitar una visita a aquest centre i / o rebre el teu dossier informatiu.

El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en el formulario de contacto es Monvil Expansión SL, quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de atender las consultas que nos plantee a través del mismo. En función de la consulta planteada es posible que tengamos que ceder sus datos personales a las entidades que integran la Firma Montessori Village y podrán acceder a sus datos personales los prestadores de servicios de Montessori Village. Tiene derecho a acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como se explica en la Política de Privacidad.

Montessori Village
Maresme

Nursery School

 • 615 31 68 92
 • [email protected]
 • Carrer Verdager 6
  08328 Alella, Barcelona
 • Media jornada: 9:00 a 13:00
  Jornada completa: 9:00 a 16:00
  Horario ampliado: 7:30 a 18:00

[sfp-page-plugin hide_cover=true events=true height=400 url=http://www.facebook.com/montessorivillagemaresme]