Montessori Village Maresme (Alella) és una escola trilingüe Montessori per a nens i nenes de 0 a 6 anys.
Les principals característiques d’aquesta pedagogia són acompanyar i respectar els processos individuals de cada ésser humà, afavorint un ambient preparat on el nen pugui moure’s en llibertat, descobrint i explorant cada detall que la vida ens proporciona. Com a escola Montessori autèntica donem als nostres nens i nenes l’oportunitat, el temps i l’espai de ser els protagonistes del seu propi aprenentatge.

Les nostres Guies Montessori certificades ofereixen diferents ambients preparats amb la finalitat de satisfer les necessitats i interessos dels nens desenvolupant al màxim el seu potencial. La nostra escola està distribuïda en diferents espais diàfans, ben il·luminats on tots els materials estan a disposició dels nens. A més, com a principal objectiu del nostre projecte, volem oferir als nens l’oportunitat de gaudir de grans espais exteriors per afavorir el joc i l’exploració lliure, també comptem amb un hort i una àrea de reciclatge i compost per treballar la sensibilització i l’educació ambiental.

Programas

Niu

El programa de Niu acull uns bebès fins als 15 mesos i es desenvolupa dins d’un espai agradable i tranquil que permet explorar amb seguretat.

Comunitat Infantil

El programa de Comunitat Infantil acull nens de 15 a 36 mesos en un ambient ordenat i senzill, preparat per satisfer el seu ritme d’aprenentatge.

Casa de Nens

El nostre programa de Casa de Nens acull nens de 3 a 6 anys d’edat en un espai adaptat a totes les seves necessitats de desenvolupament i creixement.

Summer Camp

En els nostres Campaments de Verano realitzem diferents activitats i tallers per despertar la creativitat, la curiositat i les ganes d'aprendre.

Talleres y Eventos

MONTESSORI STARTERS INFANT COMMUNITY

Tallers en família amb nens de 18 a 36 mesos

Dimecres 16:30 a 18

MONTESSORI STARTERS NIU

Tallers en família amb nadons de 4 a 18 mesos

Dijous 16:30 a 18

II JORNADA MONTESSORI MARESME

Dissabte 18 de maig de 10 a 14
Ponències i xerrades MontessoriActividades per a nens i en família

Esdeveniment GRATUÏT

La escuela

Raquel Fuentes. Directora del centro

“El meu canvi es va començar a gestar al ser mare ja que la meva preocupació es va centrar a donar-li a mi fill una bona educació, que respecti els seus ritmes i fomenti la seva autonomia. Així em vaig començar a investigar i vaig conèixer Montessori, començant a aplicar-lo, en la mesura del possible, a casa meva. Veu dia a dia els resultats. Estic feliç de poder dirigir aquesta escola a Alella, basada en Montessori, fomentant en els nens tot el que buscava per a mi fill: autonomia, seguretat en ells mateixos, potenciar al màxim el millor d’ells i permetre’ls adquirir moltíssims coneixements a través del joc i la manipulació “.

Per conèixer més a Raquel Fuentes, pots llegir la seva entrevista aqui

¿Quieres visitar la escuela?

Posa’t en contacte amb nosaltres per sol·licitar una visita a aquest centre i / o rebre el teu dossier informatiu.

El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en el formulario de contacto es Monvil Expansión SL, quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de atender las consultas que nos plantee a través del mismo. En función de la consulta planteada es posible que tengamos que ceder sus datos personales a las entidades que integran la Firma Montessori Village y podrán acceder a sus datos personales los prestadores de servicios de Montessori Village. Tiene derecho a acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como se explica en la Política de Privacidad.

Montessori Village
Maresme

Nursery School

  • 615 31 68 92
  • [email protected]
  • Carrer Verdager 6
    08328 Alella, Barcelona
  • Media jornada: 9:00 a 13:00
    Jornada completa: 9:00 a 16:00
    Horario ampliado: 7:30 a 18:00