Niu és un espai bell, ple de pau i calma on els nadons poden explorar i sentir-se segurs. Les guies parlen en to baix, el ritme diari és sense presses i el marca el nen ja volem oferir com una segona llar als més petits.

Cada nen en el nostre ambient és tractat amb afecte i respecte i com és habitual en entorns Montessori, cada detall és seleccionat tenint en compte el seu desenvolupament.

Els nostres ambients preparats tenen materials i activitats apropiades per als nadons. A causa que en Montessori “seguim el nen”, li oferim una varietat de racons en els quals els nens poden explorar en base al seu curiositat i la mobilitat, no només en base a la seva edat.

El rang d’edat per al programa de Niu és des dels 4 mesos fins que el nen camina d’una manera autònoma i segura. En aquest moment pot iniciar la seva transició cap a l’ambient de Comunitat Infantil.

No hi ha una rutina diària establerta, ja que cada nen és diferent i respectem escrupolosament els seus ritmes. Els proporcionem una atenció personalitzada, i és per això que el nostre ràtio és molt més baix que el de qualsevol escola infantil tradicional.

L’alimentació és molt important ja que en aquesta etapa es produeix la introducció de molts aliments nous. La comunicació amb les famílies és diària i tenim en compte les seves necessitats, suggeriments i dubtes en qualsevol dels canvis alimentaris que vagi a iniciar el petit.

Per descomptat tenim en compte tota classe d’al·lèrgies i intoleràncies en els nostres menús per a nadons.

Galería