La marca Montessori Village va néixer a Madrid l’any 2011 i el nostre programa  està implantat amb èxit en diferents centres d’Espanya.

En aquest context i veient la demanda creixent per altres tipus d’educació, hem anat creixent, fins a donar el gran pas d’oferir un projecte educatiu Montessori per a tota l’etapa d’infantil. Creiem que les bases de l’educació formal al nostre país necessiten un gran canvi i volem ser partícips d’això.

Ens hem esforçat molt en que el nostre projecte sigui sòlid i coherent amb les bases de Montessori i per això hem seguit totes les pautes marcades per l’Associació Montessori Internacional.

El nostre objectiu és brindar educació Montessori de qualitat i per això impulsem la implantació d’escoles infantils que treballin amb el mètode: Montessori Village Nursery School.

Montessori no és una marca. És una pedagogia, l’ús és lliure per part de col·legis, espais i educadors sensibles a aquest mètode. Nosaltres ajudem i formem a emprenedors per muntar la seva pròpia escola, aprofitant-se de l’experiència, imatge corporativa i economia d’escala que proporciona una xarxa de franquícies.

Des Montessori Village ajudem i formem a emprenedors per muntar la seva pròpia escola, aprofitant-se de l’experiència, imatge corporativa i economia d’escala que proporciona una xarxa de franquícies.

Són moltes les barreres a l’hora de posar un negoci d’aquestes característiques. Nosaltres podem recolzar-te a fer-ho.

Comptem amb un equip pedagògic format per Guies AMI, que assessoren i vetllen per la qualitat pedagògica del projecte. Aquest equip és l’encarregat d’oferir formació contínua tant als gerents com als empleats.

La proposta de formació interna, és vàlida en els centres Montessori Village de tot Espanya. No és una formació oficial i, encara que proveeix de coneixements i experiència en ambients Montessori reals, no és un substitut de la formació oficial que avala l’Associació Montessori Internacional (AMI)

Oferim:

  • Assessorament en la gestió i recerca de localitzacions i espais aptes per a l’activitat
  • Assessorament en la gestió de llicències i homologacions requerides en cada comunitat
  • Assessorament en la recerca de recursos financers.
  • Imatge corporativa, publicitat i màrqueting.
  • Manuals de gestió i procediments.
  • Preus especials en mobiliari i material Montessori.
  • Formació contínua per als empleats.

Solicita información

Vols obrir la teva escola Montessori Village? Sol·licita més informació usant aquest formulari i contactarem amb tu el més aviat possible per oferir-te la nostra ajuda i brindar informació sobre el procés a seguir.