fbpx


Programes

Niu

Nadons de 0 a 18 mesos

Niu és un espai bell, ple de pau i calma on els nadós poden explorar i sentir-se segurs. Les guies parlen en to baix, el ritme diari és sense presses i el marca el nen ja volem oferir com una segona llar als més petits.

Cada nen al nostre ambient és tractat amb afecte i respecte i com és habitual en entorns Montessori, cada detall és seleccionat tenint en compte el seu desenvolupament.

Els nostres ambients preparats tenen materials i activitats apropiades per als nadons. Com que a Montessori «seguim el nen», us oferim una varietat de racons on els nens poden explorar en base a la seva curiositat i la mobilitat, no només en base a la seva edat.

Comunitat Infantil

Infants de 18 a 36 mesos

El nostre programa de Comunitat Infantil possibilita als nens d’entre 18 mesos aproximadament a 3 anys, un camí que convida a l’exploració, en un món creat especialment per a ells.

En aquest ambient d’ordre i simplicitat, cada detall està curós per satisfer el ritme d’aprenentatge del nen. Les llums i els sons, l’alçada del mobiliari, la mida de les cadires, la rutina del dia a dia, ha estat acuradament planejat per satisfer les necessitats dels nens, mentre enforteixen el sentit de l’autoestima i un desenvolupament òptim.

El nostre Programa de Comunitat Infantil proporciona al nen un ambient segur i educatiu, cosa que permet la llibertat de moviment dels nens i l’aprenentatge dirigit per l’interès del nen

Casa de Nens

Nens de 3 a 6 anys

Es tracta d´un espai adaptat a totes les seves necessitats de desenvolupament i creixement, acompanyats d´una Guia Montessori certificada i una assistent que els acompanyaran durant el seu aprenentatge tots aquests anys.

En aquest ambient, la barreja d’edat cobra un gran protagonisme. El treball en equip es fa palès quan els grans ajuden i ensenyen als petits que, absorts i observadors, aprenen cada moviment dels seus companys.

En tot moment els nens són lliures de treballar amb els materials que desitgin. Cada matí es dirigeixen a l’àrea que els atregui més, on aprenen a utilitzar els materials guiats per la mestra.

Montessori Starters

Tallers en família

El programa Starters és un introductori on els infants es familiaritzen amb l’ambient Montessori en companyia d’una Guia Montessori. És perfecte per a totes aquelles famílies que volen conèixer el mètode i tenir un començament a l’escola més gradual.

Aquest programa s’ofereix de manera continuada i setmanal en horari de tarda durant un dia a la setmana, amb un format de 8 sessions.

Als nostres espais de Niu i Comunitat, les famílies acompanyen el nen durant aquest procés de descoberta, fent-les partícips d’aquests moments tan importants, treballant sobretot l’observació i oferint petites pautes d’actuació.

Summer Camp

Campaments d’estiu

Summer Camp de Montessori Village està adreçat a nens i nenes que vulguin divertir-se i aprendre, en un entorn respectuós, durant l’estiu.

Els nens són benvinguts al nostre centre on farem diferents activitats i tallers per despertar la creativitat, la curiositat i les ganes d’aprendre que tot nen porta a dins.

Les nostres activitats s´organitzaran en grups d´edats mixtes, amb un ambient bilingüe i sota els principis de la filosofia Montessori.

Montessori, ecologia, anglès, tallers i excursions amb una proposta diferent on els valors i el respecte pel nen prevalen per sobre de tot.

Arrow-up