La marca Montessori Village va néixer a Madrid l’any 2011 i els nostres programes educatius basats en pedagogia Montessori estan implantats amb èxit en diferents centres d’Espanya.

Seguint els estàndards de l’Associació Montessori Internacional (AMI), Montessori Village ha anat creixent tots aquests anys, formant un equip de guies Montessori i professionals que ho fan possible en diferents ubicacions d’Espanya.

Avui dia oferim les etapes de NIU per a nadons de 4 a 15 mesos, COMUNITAT INFANTIL per a nens de 15 gen 36 mesos i CASA DE NENS per a nens de 3 a 6 anys.

Així mateix oferim tallers divulgatius sobre la pedagogia Montessori i de sensibilització per a famílies interessades.

“Treballem en aquest projecte des del año 2011, on vam decidir emprendre buscant la coniciliación familiar amb la nostra ocupació. De dues emprenedores il·lusionades néixer Montessori Village, un projecte educatiu Montessori per a tota l’etapa d’infantil.

Creiem que les bases de l’educació formal al nostre país necessiten un gran canvi i volem ser partícips d’això. És per això que apostem per una educació sòlida, contrastada i basada en aprenentatge autonómo i llibertat per al nen.

Ens hem esforçat molt en que el nostre projecte sigui sòlid i coherent amb les bases més autèntiques dels principis de la Dra. Maria Montessori i per això hem seguit totes les pautes marcades per l’Associació Montessori Internacional.”

Nosaltres

María Giménez

Guia Montessori AMI 3-6, Assistent Montessori AMI 6-12 i Especialista Universitari en Intel·ligència Emocional a l’aula per la Universitat Juan Carlos I. En l’actualitat, forma part de la Junta Directiva de l’Associació Montessori Espanyola (AME).
Mare d’Adrian i Matteo.

Ana Monmeneu

Llicenciada en publicitat i relacions públiques. Compta amb una àmplia experiència treballant en departaments de Màrqueting i compta a més amb una especialitat universitària en Finances.
Mare de Jimena i Emilia

Nostres centres

Nursery School

Nursery School

Escoles infantils bilingües basades en pedagogia Montessori. Cobreixen les etapes de 0 a 3 anys i de 3 a 6 anys.

Flexible Corner

Flexible Corner

Espais inspirats en filosofia Montessori amb horaris flexibles. El lloc ideal per a les famílies que busquen una adaptació més gradual a l’escola. Per a nens d’1 a 3 anys.