fbpx


Responsabilitat Social Corporativa

Montessori Village està compromesa amb accions que generin oportunitats a les nostres comunitats locals.
Tenim un compromís sòlid, tant social com mediambiental envers el nostre entorn.
Només així podrem viure en un món més just i sostenible per a les nostres generacions futures. Volem ser motor del canvi i inculcar en els nens solidaritat i compromís en la seva manera de viure i d’estar al món que els envolta.

Solidaritat

Col·laborem amb associacions com la Fundació Vicente Ferrer o Ajuda en Acció, en propostes relacionades amb l’accés a l’educació dels infants més desafavorits així com en la millora de les condicions de vida.

Cada any, Montessori Village celebra un mercat ambulant solidari, on tota la comunitat educativa participa. Tot allò recaptat serveix per donar a aquests nens un futur millor.

Montessori Village treballa activament amb Banc d’Aliments, realitzant cada any una o diverses «operacions quilo». El nostre objectiu és aconseguir aliments no peribles que es distribueixen entre entitats benèfiques dedicades a l’assistència i la cura directa de persones necessitades dins de la nostra comunitat.

Medi ambient

Les escoles Montessori Village que tenen amb cuina pròpia, compten amb un menú sostenible on hi ha escassa o nul·la presència d’aliments processats i carns. Fomentem l’ús de fruites i verdures de temporada i si és possible de producció local.

Col·laborem amb entitats públiques de gestió de l’aigua. L’objectiu és conscienciar de la cura i el bon ús de l’aigua, evitant el malbaratament i coneixent-ne formes d’estalvi i reciclatge sostenible, com per exemple per regar el nostre hort escolar.

La reducció del plàstic al nostre entorn és una altra de les nostres accions mediambientals. Evitem en la mesura del possible el plàstic dins les nostres escoles, on el nostre mobiliari així com els materials tenen origen natural, preferiblement fusta. Així mateix, comptem amb contenidors de reciclatge per a plàstic i paper a tots els nostres espais

Col·laborem amb

Arrow-up