fbpx

Treballa amb nosaltres

Amb el teu treball, podràs canviar el futur

Queremos canviar el món, canviar l’educació i contribuir a un canvi social. Nadie dice que vaya a ser fàcil, per això necessitem ser un bon equip.

Com totes les empreses, ens esforçem per contratar als millors i valorem la integritat, l’excel·lència, el respecte, la inclusió i la col·laboració. Som persones que treballem amb persones. Volem ser una organització flexible, col·laborativa, divertida i creativa.

Envia la teva candidatura

El responsable del tractament de les dades personals facilitades al formulari de contacte és Montessori Village Franquicias SL, qui té un interès legítim a tractar-les amb la finalitat d'atendre les consultes que ens plantegi a través del mateix. En funció de la consulta plantejada és possible que hàgim de cedir les vostres dades personals a les entitats que integren la Firma Montessori Village i podran accedir a les vostres dades personals els prestadors de serveis de Montessori Village. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets, com s'explica a la Política de Privadesa.
Arrow-up