``La primera tasca de l'educació és agitar la vida però deixar-la lliure perquè es desenvolupi``

María Montessori

Nostre projecte

Montessori Village ofereix un programa educatiu per a infants de 0 a 6 anys basat en la pedagogia Montessori.
Aquesta pedagogia, coneguda i utilitzada internacionalment, va dirigida a la disciplina interna i al desenvolupament de les potencialitats de l’infant. El seu objectiu radica en la motivació pròpia que té l’ésser humà per aprendre, així com en el desig de fer les coses per si mateix de manera espontània.
L’aprenentatge és un procés que s’adquireix mitjançant les experiències viscudes amb l’entorn i és per això que a les aules Montessori oferim a l’infant un ambient atractiu que li desperti el desig d’explorar. Tant l’ambient com els materials tenen l’objectiu de motivar l’infant perquè treballi i investigui de manera autònoma, fent que aprengui per si mateix.

L’infant té una ment capaç d’absorbir coneixements. L’infant té el poder d’ensenyar-se a si mateix.
La ment absorbent, Maria Montessori

Portes obertes i sessions informatives

Properas fechas

Programes

Niu

El programa de Niu acull uns bebès fins als 15 mesos i es desenvolupa dins d’un espai agradable i tranquil que permet explorar amb seguretat

Comunitat Infantil

El programa de Comunitat Infantil acull nens de 15 a 36 mesos en un ambient ordenat i senzill, preparat per satisfer el seu ritme d’aprenentatge.

Casa de Nens

El nostre programa de Casa de Nens acull nens de 3 a 6 anys d’edat en un espai adaptat a totes les seves necessitats de desenvolupament i creixement.

Últimes entradas del blog (Castellà)