Montessori Village Sarrià – St Gervasi és una escola infantil per a nens de 0 a 3 anys que cobrirà les etapes de Niu i Comunitat Infantil.

Programas

Niu

El programa de Niu acull uns bebès fins als 15 mesos i es desenvolupa dins d’un espai agradable i tranquil que permet explorar amb seguretat.

Comunitat Infantil

El programa de Comunitat Infantil acull nens de 15 a 36 mesos en un ambient ordenat i senzill, preparat per satisfer el seu ritme d’aprenentatge.

Summer Camp

En els nostres Casals d’estiu realitzem diferents activitats i tallers per despertar la creativitat, la curiositat i les ganes d’aprendre.

La nostra escola

Vols conèixer la nostra escola?

Posa’t en contacte amb nosaltres per sol·licitar una visita a aquest centre i / o rebre el seu dossier informatiu.

El responsable del tractament de les dades personals facilitades en el formulari de contacte és Monvil Expansió SL, qui té un interès legítim en tractar-los amb la finalitat d’atendre les consultes que ens plantegi a través del mateix. En funció de la consulta plantejada és possible que haguem de cedir les seves dades personals a les entitats que integren la Signatura Montessori Village i podran accedir a les seves dades personals dels prestadors de serveis de Montessori Village. Té dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades, així com altres drets, com s’explica en la Política de Privadesa.

Montessori Village Sarria -St Gervasi

Reserva una visita