fbpx

Obre la teva escola

Vols obrir la teva pròpia escola Montessori Village?

A més de les avantatges de qualsevol autoempleo, tenir la teva pròpia escola permetrà gaudir de la maravillosa experiència de desenvolupar-se als nens que estiguin en ella amb la certesa de que està oferint a les seves famílies un espai únic de desenvolupament i confiança mútua.

No necessites formació específica ja que tindràs el respaldo d’una central que et formarà en tot el necessari, i d’una red de centres que t’aportaran l’experiència i els coneixements per gestionar l’èxit de la teva escola, i amb els que podràs compartir les teves coses. les teves vivències.

Sabem que son moltes les barreres a l’hora de posar un negoci d’aquestes característiques (financiació, llicències, muntatge d’aules,…). Nosotros podem recolzar a portar-lo a cabo i acompanyar-nos en tot el procés per a la vostra escola Montessori Village sea tal i com la has imaginat..

La teva escola, el teu futur

Canvia l'educació per canviar el món

SI ERES PROFESIONAL DE L’EDUCACIÓ, us animem a unir-vos a nosaltres perquè:

El sector educatiu és un dels que menys possibilitats ofereixen per desenvolupar-se professionalment i on els salaris són més baixos. Montessori Village us ofereix la possibilitat de viure millor sense tenir que abandonar la vostra vocació.

No és necessari tenir experiència en gestió d’empreses, nosaltres ens ensenyem tot el que necessites saber.

SI ERES MADRE, us animem a unirte a nosaltres perquè:

La maternitat és una de les experiències més enriquidores de la vida d’una dona. Sense embargo, és de sobra coneguda la dificultat que ens trobem a l’hora de conciliar quan treballem per compte ajena. Montessori Village ofereix la llibertat que et proporciona gestionar el teu propi negoci i, a més, la possibilitat de veure com desenvolupar els teus fills a la teva pròpia escola.

No és necessari tenir coneixements docents ni pedagògics. Nosaltres t’ensenyam tot el que necessites saber

Sol·licita informació

El responsable del tratamiento de los datos personales facilitados en el formulario de contacto es Montessori Village Franquicias SL, quien tiene un interés legítimo en tratarlos con la finalidad de atender las consultas que nos plantee a través del mismo. En función de la consulta planteada es posible que tengamos que ceder sus datos personales a las entidades que integran la Firma Montessori Village y podrán acceder a sus datos personales los prestadores de servicios de Montessori Village. Tiene derecho a acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como otros derechos, como se explica en la Política de Privacidad.
Arrow-up